Vitalko; daar waar service, kwaliteit en persoonlijk contact nog heel gewoon is.

7 dagen per week staan wij voor u klaar om te helpen met het product dat u zoekt. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Contact opnemen →

Wie is Vitalko?

Vitalko is uw leverancier voor producten zoals; haardhout, houtpellets, kolen en diervoeding. Niet zo heel bijzonder zou je gelijk denken. Klopt, het aanbieden van producten is zeker niet bijzonder maar de manier waarop wij dit doen is dat zeker wel! Zaken zoals service en persoonlijk contact staan bij uw bestelling centraal. Bij ons bent u geen ordernummer maar een klant met wensen. Aan ons is het de taak om zo goed mogelijk naar uw wensen te luisteren en hierop het beste te acteren.

Vitalko heeft als een van weinige gerenommeerde aanbieders de touwtjes zelf in handen van het gehele logistieke proces van uw bestelling. Alles in eigen beheer is het streven, vandaar dat wij een groot deel van onze bestellingen zelf uitleveren met onze vrachtwagencombinatie.

Onze missie

Onze missie is ”iedereen klant bij Vitalko”, dit klinkt nogal ambitieus en dat is het ook zeker. Maar door onze manier van werken om de wensen van de klant centraal te stellen is dit nog eens goed mogelijk. Wij gaan iedere dag tot het uiterste om de beste service te leveren voor de klant. Beleef het vandaag nog!

Vertrouwd en veilig online bestellen

Wij vinden het van groot belang dat u zich als klant geen zorgen hoeft te maken over uw bestelling, met onze levering in heel Nederland proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Uw bestelling zo dicht mogelijk bij u thuis afgeleverd, daar gaat het om. Maar als het gaat om veilig online bestellen dan bent u bij Vitalko aan het juiste adres en hoeft u zich geen seconde zorgen te maken dat uw bestelling niet geleverd is. Op het moment zijn in onze branche veel neppe website in de lucht waardoor het soms moeilijk is om een betrouwbare leverancier te vinden. Wij zijn uw betrouwbare leverancier! Heeft u gewoon even een persoonlijk gesprek nog om het vertrouwen te krijgen? Bel ons gewoon even.

Onze contact gegevens

06 29104310
info@vitalko.nl

Sluisweg 20, 4675 RS
Sint Philipsland

BTWnr: NL002427751B49
KvK: 74781278

Wat maakt Vitalko de beste leverancier voor u?

Levering door heel Nederland

Breed assortiment en ruime keuze

Uw eigen persoonlijk aanspreekpunt

7 dagen per week bereikbaar van 07:00 tot 21:00

Veilig & vertrouwd online bestellen

Iedere dag focus op onze laagste prijs

Uw bestelling laten bezorgen

Uw bestelling zorgeloos thuis geleverd.

Uw bestelling afhalen

Haal uw bestelling op bij ons in Sint Philipsland.

Persoonlijk aanspreekpunt

7 dagen per week van 07:00 tot 21:00 bereikbaar

Veilig & vertrouwd online bestellen

Uw betaling gebeurt veilig via Ideal

Kies je categorie.

Neem een kijkje in ons ruime assortiment haardhout, openhaardhout, kolen en diervoeders. Heeft u vragen of advies nodig over het gewenste product? Neem vrijblijvend contact met ons op!