Alle informatie over uw bezorging.

Vitalko heeft een unieke werkwijze! Wij streven ernaar om de klant de beste service te bieden! De levering van onze producten doen we zoveel mogelijk met onze eigen logistiek en werken daarnaast ook samen met gerenommeerde transportbedrijven.

Vandaag bestelt morgen in huis? Daar gaan wij niet in mee, alles om onze verkoopprijs voor u zo laag mogelijk te houden. Wij bundelen al onze bestellingen en zullen hiermee zo efficiënt mogelijk onze logistiek plannen.

Meer informatie nodig omtrent de bezorging?

Jasper@vitalko.nl06 29104310

Onze manier van logistiek heeft zich al lang bewezen!

Met onze manier van logistiek kunnen wij u garanderen dat uw producten geleverd worden met minimale belasting voor het milieu en laagste bezorgkosten in heel Nederland voor maar €35,- per bestelling.

U ziet het vast ook wel eens op internet; gratis geleverd in heel Nederland. Dit is natuurlijk een ‘sigaar uit eigen doos’, met onze werkwijze geven wij u een transparant beeld van uw bestelling.

Wat vragen wij van u? Wij bundelen al onze zendingen voor een bepaalde dag en zullen hierna efficiënt geleverd worden. Hierdoor kan de levertijd van uw bestelling in sommige gevallen een week zijn en in sommige gevallen de volgende dag. Heeft u een vraag over de levertijd van uw bestelling? Neem gerust contact op met ons team van specialisten.

Heeft u vragen over ons transport of de mogelijkheden daarvan? Neem gerust contact op!

Kooiaap (meeneemheftruck) levering

Wat is een kooiaap?

Een kooiaap is een heftruck die achter een vrachtwagen kan worden bevestigd, zodat de vrachtwagen zijn eigen heftruck heeft om de lading te laden of te lossen. Dit kan voor u als klant interessant zijn wanneer:

  • Uw locatie niet direct bereikbaar is met een vrachtwagen
  • Uw locatie aan een onverharde weg ligt
  • Uw oprit grind of onverhard is
  • U de pallet op hoogte wenst te laten plaatsen

De kooiaap is dé oplossing voor de complexere situaties en brengt vele gemakken met zich mee en tenslotte iedere meter die u minder hoeft te sjouwen is meegenomen! Verder neemt de verkeersveiligheid op de openbare weg bij het losadres toe wanneer een chauffeur de vrachtwagen bij een veilige plek kan opstellen om vervolgens met de kooiaap naar uw bestemming te rijden. Hou bij het bestellen van een kooiaap rekening met zijn gewicht en afmetingen:

Breedte: 250 cm

Hoogte: 300 cm

Gewicht: 2500 kg

Veelgestelde vragen over onze bezorging

Dat is uiteraard mogelijk. Voor het afhalen van bestellingen zijn wij iedere zaterdag geopend van 10:00 tot 12:00. U bent van harte welkom! Wilt u er zeker van zijn dat uw producten voorradig zijn? Dan kunt u vooraf een bestelling plaatsen of contact op nemen met één van onze specialisten. Wilt u de producten betalen bij het afhalen? Dit kan momenteel alleen nog contant, u kunt NIET bij ons pinnen.

Iedereen kan klant worden bij Vitalko, of u nu om de hoek woont of in verste uithoek van het land. Vitalko levert alle producten door geheel Nederland bij u thuis tegen lage bezorgkosten van €35,- per bestelling! (m.u.v. waddeneilanden)

Vitalko heeft een unieke logistiek waardoor onze leveringskosten zeer laag zijn. U kunt rekening houden met een levertijd van ca. 1 week, maar in veel gevallen zal dit waarschijnlijk al eerder zijn.

Vitalko neemt haar verantwoordelijkheid voor het verminderen van de CO2 uitstoot en houdt rekening het met milieu. Niet voor niets dat u de groene kleur vaak terug ziet in onze huisstijl!

Vitalko verzorgt de logistiek van bestellingen op een unieke methode. Bestellingen worden gebundeld en efficiënt gepland waardoor vervoersbewegingen en kilometers direct worden gereduceerd.

Wij waarderen het als u vroeg bestelt, dit geeft ons tijd en ruimte om uw bestelling zeer efficiënt in te kunnen plannen en een datum te vinden die voor u ook goed uitkomt. Kunt u een levertijd noemen die verder dan 1 week in de toekomst ligt? Vermeld deze dan bij uw bestelling, hier zijn wij heel blij mee!

Vitalko verzorgt de levering van veel bestellingen met eigen vrachtwagen en chauffeur. Wanneer wij de bestelling komen leveren met onze eigen vrachtwagen dan is het mogelijk om contant af te rekenen aan onze chauffeur. Wanneer wij de levering laten doen door onze transporteur dan is dit helaas niet mogelijk.

Wilt u weten of dit voor uw bestelling mogelijk is? Neem contact om met één van onze specialisten.

Wij begrijpen het als geen ander dat u niet altijd thuis kunt zijn wanneer wij de bestelling komen leveren. Daarom adviseren wij ook altijd om een losinstructie bij uw bestelling te vermelden voor onze chauffeur.

Uw bestelling bij Vitalko wordt standaard geleverd door een vrachtwagen met laadklep en elektrische palletwagen. LET OP, deze elektrische palletwagen kan enkel over een verharde en vlakke ondergrond rijden, het kleinste obstakel kan al teveel zijn. Wanneer u aan een onverharde weg, grindpad, etc.. woont dan adviseren wij u voor onze pluslevering ‘levering met kooiaap’  te kiezen.

In principe zal de chauffeur de pallet bij u op de stoep of oprit zetten. Wanneer de situatie het toe laat en u zelf aanwezig bent kunt u de chauffeur vragen of de pallet op een gewenste plek te laten zetten. De risico’s en eventuele schades zijn voor eigen rekening.