Wilt u verantwoord, duurzaam en met lage kosten stoken? Wilt u ook nog genieten van een heerlijk vuur?

Dan zijn deze Pollmeier Nestro briketten het product wat u zoekt!

Pollmeier briketten zijn hoogwaardige ronde briketten die gemaakt zijn van zaagsel uit de houtzagerij, dus een duurzaam en circulair product. Pollmeier briketten onderscheiden zich als Nestro briket van de rest! Deze briketten zijn namelijk gemaakt van beukenhout – een zeer harde houtsoort – en superhard geperst.

Nestro briketten zijn er in veel verschillende soorten kwaliteit. Speciaal voor u hebben wij de hoogste kwaliteit Nestro briketten geselecteerd waarmee u zonder zorgen kunt stoken en stookt u enkel schoon hout.

Nestro briketten zijn onder hoge druk machinaal geperst waardoor u met een los briket al enkele uren uw kachel kunt laten branden. Pollmeier Nestro briketten kunnen in alle kachels gestookt worden, vanaf de kleine houtkachel tot aan de grote speksteenkachel en zijn ook zeker geschikt voor uw barbeque, Ofyr, kamado, etc. .

Voordelen

100% beukenhout, zeer harde houtsoort!
Levendig hoge vlam en lange nagloeitijd
✔ Kunnen gebroken worden in kleinere stukken
✔ Geschikt voor openhaarden en kachels, evenals voor grillen en roken

Advies van de specialisten van Vitalko

Nestro briketten ontbranden niet snel dus het gebruik van aanmaakblokjes en aanmaakhout is zeker aan te raden.

Er zijn tal van manieren maar hier leggen we de meest gebruikte manier voor: breek een briket in een aantal kleine stukken en bouw hier vervolgens een torentje mee. Daarna steekt u wat aanmaakhout en aanmaakblokjes ertussen. Steek vervolgens de aanmaakblokjes of houtjes aan. Zorg dat er genoeg zuurstof bij kan komen zodat er een optimale verbranding kan ontstaan.

Als het eenmaal lekker brandt, kunt u er ook voor kiezen om wat haardhout erbij te leggen of verder te stoken met deze hoogrenderende briketten. Zo hebt u een ideale mix die nog lang blijft branden.

Aanvullende informatie

Aantal Pollmeier Nestro briketten per pak: 4 stuks
Gewicht per pak: 10 kg

Gewicht per briket: 2,5 kg

Lengte briket: 30 cm (zijn breekbaar in kleinere stukken)

Diameter briket: 10 cm
Aantal pakken per pallet: 96 stuks
Gewicht pallet: 960 kg
Palletafmetingen (LxBxH): 120 x 80 x 120 cm

Categorieën ,

Reviews
Een beoordeling toevoegen

Advies nodig over dit product?

Bel of mail met Jasper

Contact opnemen

Veel gestelde vragen

Voor een vuur dat nog lang blijft smeulen, kiest u voor deze Pollmeier Nestro briketten. Nestro briketten zijn hoogwaardige ronde briketten die geperst zijn van zaagselafval uit de houtzagerij, deze briketten van 100% beukenhout.

Nestro briketten hebben een hoog rendement. Ze zijn erg geschikt voor kleine houtkachels en speksteenkachels. Ook zijn deze briketten uitstekend geschikt in uw barbeque om heerlijk te grillen!

U kunt ze bijvoorbeeld goed combineren met openhaardhout dat eenvoudig aan te steken is. Hierbij kunt u denken aan elzenhout of berkenhout. Nestro briketten bevatten geen enkele chemische toevoeging!

Nestro briketten ontbranden niet snel dus het gebruik van aanmaakblokjes en aanmaakhout is zeker aan te raden.

Er zijn tal van manieren maar hier leggen we de meest gebruikte manier voor: breek een briket in een aantal kleine stukken en bouw hier vervolgens een torentje mee. Daarna steekt u wat aanmaakhout en aanmaakblokjes ertussen. Steek vervolgens de aanmaakblokjes of houtjes aan. Zorg dat er genoeg zuurstof bij kan komen zodat er een optimale verbranding kan ontstaan.

Houtbriketten hebben een laag vochtpercentage van maximaal 5%. Hierdoor zorgen ze voor een hoog rendement.
Houtbriketten zijn een duurzaam product. Het wordt geproduceerd van zaagafval en de asresten welke overblijven zijn een perfecte bemesting voor uw tuin. Houtbriketten branden zeer gelijkmatig. Met het gebruik van houtbriketten voorkom je het ontstaan van vonken en spetters

Deze houtbriketten zijn gemaakt voor 100 % schoon zaagsel van Beukenhout.

Een houtbriket wordt vervaardigd uit zaagsel om tijdens het productieproces onder hoge druk te persen. Door deze persing onder hoge druk (ca. 500bar) blijft de briket één geheel door de van nature aanwezig hars in het hout.
Op deze manier heb je dus geen bindmiddel nodig om het zaagsel tot een briket te persen. Het is dus een fabel dat houtbriketten worden voorzien van lijm om bij elkaar te blijven: de houtbriketten die u bij Vitalko besteld, bestaan voor 100% uit schoon hout.

De aankoop van een pallet Nestro briketten is een behoorlijke investering, welke bij de eerste gedachten een ‘duur product’ kan lijken. Echter die gedachten willen wij geheel ontkrachten.

1 pallet Nestro briketten (960 kg) staat gelijk aan ca. 4 kuub losgestort haardhout. (afhankelijk van de houtsoort)

Vitalko zegt volmondig; Nestro briketten zijn een gebruiksvriendelijk en efficiënte brandstof!

Wilt u Nestro briketten kopen en deze thuisbezorgd hebben of gewoon afhalen? Dan bent u bij Vitalko op het juiste adres! Wij bieden u goedkope Nestro houtbriketten aan voor iedere klant en bezorgen deze ook nog door geheel Nederland.
Overweegt u Nestro briketten te bestellen op internet en bestelt u deze graag bij een partij waar u altijd terecht kunt voor vragen of advies, bestel dan bij Vitalko! Wij doen er alles aan om onze producten bij u te leveren met de hoogste service en doen elke dag ons uiterste best om producten aan te bieden tegen de laagste prijs.
Ook als het gaat om het beantwoorden van uw vragen of het geven van advies staan wij ons mannetje! Neem gewoon eens contact op met ons team van experts.

Wat maakt Vitalko de beste leverancier voor u?

Levering door heel Nederland

Breed assortiment en ruime keuze

Uw eigen persoonlijk aanspreekpunt

7 dagen per week bereikbaar van 07:00 tot 21:00

Veilig & vertrouwd online bestellen

Iedere dag focus op onze laagste prijs

×

Vragen omtrent je bestelling, levering of producten? Neem contact met ons op

× Hulp nodig?