Wilt u verantwoord, extra lang en met lage kosten stoken? Wilt u ook nog genieten van een heerlijk vuur?
Dan zijn deze Pini kay briketten het product wat u zoekt!

Pini Kay briketten zijn gemaakt van eiken- en beukenhout. Deze hoogwaardige briketten geven meer warmte dan gewoon haardhout. Door het gat in het midden trekt het zuurstof door de briket heen en ontstaat er een mooi vlammenspel. Hierdoor kan de briket in een kleine kachel een hoger rendement halen dan gewoon haardhout.

Onze briketten zijn op een duurzame en milieuvriendelijke manier geproduceerd. Hierdoor hebben ze een schone verbranding. En laten we de duurzaamheid van dit product niet vergeten. Ideaal om de kachel ’s avonds lekker lang door te branden!

Voordelen

Zeer schone verbranding

Opslag neemt weinig ruimte in beslag

Financieel gezien zeer interessant

Lange brandduur

Nadelen

Droog bewaren is zeer belangrijk!

Advies van de specialisten van Vitalko

Wanneer u met Pini Kay briketten een vuur wilt aansteken, hoeft u daar weinig moeite voor te doen. Leg twee blokken naast elkaar, met een kleine ruimte ertussen. In de tussenruimte legt u aanmaakhout zoals houtkrullen of aanmaakblokjes. Vervolgens kunt u de Pini Kay briketten aansteken en heeft u een fraai vuur dat voor voor lange tijd kan branden. Het belangrijkste is dat de briketten droog zijn opgeslagen.

Aanvullende informatie

Aantal Pini kay briketten per pak: 12 stuks

Lengte briket: 24 cm

Diameter briket: 6,5 cm

Gewicht per pak: 10 kg

Aantal pakken per halve pallet: 48 stuks

Gewicht pallet: 480 kg

Palletafmetingen (LxBxH): 120 x 80 x 150 cm

Reviews
Een beoordeling toevoegen

Advies nodig over dit product?

Bel of mail met Jasper

Contact opnemen

Veel gestelde vragen

Pini Kay briketten zijn gemaakt van zaagselresten uit de zaagfabriek. Deze bestaan uit eiken en beukenhout zaagselresten en worden onder hoge druk samengeperst tot de Pini Kay briketten.

Door het zuurstofgat in het midden staan de Pini Kays garant voor een mooi en speels vlammenspel en gegarandeerde warmte.

Pini kay bevatten geen enkele chemische toevoeging!

Wanneer u met Pini Kay briketten een vuur wilt aansteken, hoeft u daar weinig moeite voor te doen. Leg twee blokken naast elkaar, met een kleine ruimte ertussen. In de tussenruimte legt u aanmaakhout, zoals houtkrullen of aanmaakblokjes. Vervolgens kunt u de Pini Kay briketten aansteken en heeft u een fraai vuur dat voor voor lange tijd kan branden.

Houtbriketten hebben een laag vochtpercentage van maximaal 5%. Hierdoor zorgen ze voor een hoog rendement.

Houtbriketten zijn een duurzaam product. Het wordt geproduceerd van zaagafval en de asresten welke overblijven zijn een perfecte bemesting voor uw tuin. Houtbriketten branden zeer gelijkmatig. Met het gebruik van houtbriketten voorkom je het ontstaan van vonken en spetters

Deze houtbriketten zijn gemaakt voor 100 % schoon zaagsel van EIKEN en BEUKENhout.

Een houtbriket wordt vervaardigd uit zaagsel om tijdens het productieproces onder hoge druk te persen. Door deze persing onder hoge druk (ca. 500bar) blijft de briket één geheel door de van nature aanwezig hars in het hout.

Op deze manier heb je dus geen bindmiddel nodig om het zaagsel tot een briket te persen. Het is dus een fabel dat houtbriketten worden voorzien van lijm om bij elkaar te blijven: de houtbriketten die u bij Vitalko besteld, bestaan voor 100% uit schoon hout.

De aankoop van een pallet Pini Kay briketten is een behoorlijke investering, welke bij de eerste gedachten een ‘duur product’ kan lijken. Echter die gedachten willen wij geheel ontkrachten.

1 pallet Pini Kaybriketten (960 kg) staat gelijk aan ca. 4 kuub losgestort haardhout. (afhankelijk van de houtsoort)

Vitalko zegt volmondig; Pini Kay briketten zijn een gebruiksvriendelijk en efficiënte brandstof!

Wilt u Pini Kay briketten kopen en deze thuisbezorgd hebben of gewoon afhalen? Dan bent u bij Vitalko op het juiste adres! Wij bieden u goedkope Pini Kay houtbriketten aan voor iedere klant en bezorgen deze ook nog door geheel Nederland.

Overweegt u Pini Kay briketten te bestellen op internet en bestelt u deze graag bij een partij waar u altijd terecht kunt voor vragen of advies, bestel dan bij Vitalko! Wij doen er alles aan om onze producten bij u te leveren met de hoogste service en doen elke dag ons uiterste best om producten aan te bieden tegen de laagste prijs.

Ook als het gaat om het beantwoorden van uw vragen of het geven van advies staan wij ons mannetje! Neem gewoon eens contact op met ons team van experts.

Wat maakt Vitalko de beste leverancier voor u?

Levering door heel Nederland

Breed assortiment en ruime keuze

Uw eigen persoonlijk aanspreekpunt

7 dagen per week bereikbaar van 07:00 tot 21:00

Veilig & vertrouwd online bestellen

Iedere dag focus op onze laagste prijs

×

Vragen omtrent je bestelling, levering of producten? Neem contact met ons op

× Hulp nodig?