Bent u op zoek naar houtpellets van zeer goede kwaliteit? Kies dan voor deze hoogwaardige houtpellets en bestel dan de Verba houtpellets bij Vitalko!

Verba houtpellets doen wat ze beloven; de houtpellets hebben een hoge calorische waarde en kennen een schone verbranding. Bij de productie van Verba houtpellets wordt enkel hoogwaardig schoon zaagsel geselecteerd om houtpellets van te maken. Deze houtpellets zijn geschikt voor iedere houtpelletkachel.

Verba houtpellets zijn lichtbruin van kleur en zijn gemaakt van 100% zuiver naaldhout. Verba hebben een zeer laag asgehalte, hoge calorische waarde en hebben de EN+A1 certificering.

Voordelen

Schone verbranding

Hoog rendement

Laag asgehalte

Nadelen

✖ Zakken zijn dun

Advies van de specialisten van Vitalko

Verba houtpellets zijn geschikt voor iedere pelletkachel. Verba houtpellets geven een schone verbranding waardoor het ruitje erg lang schoon blijft.

Aanvullende informatie

Soort hout: 100 % naaldhout

Calorische waarde: 4,7 kWh/kg

Asgehalte: 0,6 %

Certificering: EN+A1 (UA011)

Land van herkomst: Oekrainë
Gewicht per zak: 15 kg
Aantal zakken per pallet: 65 stuks of 70 stuks
Gewicht pallet: 975 kg of 1050 kg
Palletafmetingen (LxBxH): 110 x 90 x 150

Categorie

Reviews
Een beoordeling toevoegen

Advies nodig over dit product?

Bel of mail met Jasper

Contact opnemen

Veel gestelde vragen

Houtpellets zijn geperste houtkorrels in cilinder formaat, gemaakt van reststromen van houtzagerijen zoals zaagsel Deze ‘grondstoffen’ worden, onder hoge druk, door een matrijs met gaten geperst.

Door de hoge druk in de pers wordt er zoveel warmte ontwikkeld, dat de cellulose (aanwezig in het hout) ervoor zorgt dat een pellet kan geproduceerd worden zonder bindmiddel. Omdat de pellets zijn geperst onder hoge druk, ligt de energiewaarde zeer hoog.

Bij het bewaren van houtpellets is het erg belangrijk dat deze in een droge ruimte worden opgeslagen, een binnenruimte wordt aangeraden.

Om eventueel vochtaantrek vanaf de ondergrond te voorkomen, plaatst u de houtpellets van de grond, hiervoor kunt u eventueel de meegeleverde houtpallet gebruiken.

Door de hoge druk in de pers wordt er zoveel warmte ontwikkeld, dat de cellulose (aanwezig in het hout) ervoor zorgt dat een pellet kan geproduceerd worden zonder bindmiddel. Omdat de pellets zijn geperst onder hoge druk, ligt de energiewaarde zeer hoog.

Wanneer houtpellets in een droge ruimte en vrij van de ondergrond zijn opgeslagen kunnen de houtpellets zonder probleem enkele jaren bewaard blijven zonder kwaliteitsverlies.

Wilt u houtpellets kopen en deze thuisbezorgd hebben of gewoon afhalen? Dan bent u bij Vitalko op het juiste adres!

Wij bieden u goedkope houtpellets aan voor iedere klant en bezorgen deze ook nog door geheel Nederland. Overweegt u houtpellets te bestellen op internet en bestelt u deze graag bij een partij waar u altijd terecht kunt voor vragen of advies, bestel dan bij Vitalko!

Wij doen er alles aan om onze producten bij u te leveren met de hoogste service en doen elke dag ons uiterste best om producten aan te bieden tegen de laagste prijs. Ook als het gaat om het beantwoorden van uw vragen of het geven van advies staan wij ons mannetje!

Neem gewoon eens contact op met ons team van experts.

Wat maakt Vitalko de beste leverancier voor u?

Levering door heel Nederland

Breed assortiment en ruime keuze

Uw eigen persoonlijk aanspreekpunt

7 dagen per week bereikbaar van 07:00 tot 21:00

Veilig & vertrouwd online bestellen

Iedere dag focus op onze laagste prijs

×

Vragen omtrent je bestelling, levering of producten? Neem contact met ons op

× Hulp nodig?