Bent u op zoek naar houtpellets van zeer goede kwaliteit ? Zijn enkel de beste houtpellets goed genoeg? Kies dan voor deze houtpellets van Nederlands merk en bestel dan de Energy pellets Excellent houtpellets bij Vitalko!

Energy pellets Excellent doen wat ze beloven; de houtpellets hebben een hoge calorische waarde en kennen een schone verbranding. Energy pellets Excellent zijn houtpellets van uitstekende kwaliteit en gemaakt voor 100% uit zuiver naaldhout. Bij Energy pellets Excellent kunt u blind vertrouwen op de kwaliteit, deze houtpellets zijn geschikt voor iedere pelletkachel.

Energy pellets Excellent zijn wit van kleur en zijn gemaakt van 100% zuiver naaldhout. Energy pellets Excellent hebben een zeer laag asgehalte, hoge calorische waarde en hebben de EN+A1 certificering.

 

Voordelen

Schone verbranding
Hoog rendement
Bijzonder laag asgehalte

Nadelen

 

Advies van de specialisten van Vitalko

Energy pellets Excellent houtpellets zijn geschikt voor iedere pelletkachel. Energy pellets Excellent houtpellets geven een schone verbranding waardoor het ruitje erg lang schoon blijft.

Aanvullende informatie

Soort hout: 100 % naaldhout

Calorische waarde: 5,0 kWh/kg

Asgehalte: 0,3%

Certificering: EN+A1 (NL306)

Land van herkomst: Nederland

Gewicht per zak: 15 kg

Aantal zakken per pallet: 66 stuks

Gewicht pallet: 990 kg

Palletafmetingen (LxBxH): 110 x 90 x 150

Categorie

Reviews
Een beoordeling toevoegen

Advies nodig over dit product?

Bel of mail met Jasper

Contact opnemen

Veel gestelde vragen

Houtpellets zijn geperste houtkorrels in cilinder formaat, gemaakt van reststromen van houtzagerijen zoals zaagsel Deze ‘grondstoffen’ worden, onder hoge druk, door een matrijs met gaten geperst.

Door de hoge druk in de pers wordt er zoveel warmte ontwikkeld, dat de cellulose (aanwezig in het hout) ervoor zorgt dat een pellet kan geproduceerd worden zonder bindmiddel. Omdat de pellets zijn geperst onder hoge druk, ligt de energiewaarde zeer hoog.

Bij het bewaren van houtpellets is het erg belangrijk dat deze in een droge ruimte worden opgeslagen, een binnenruimte wordt aangeraden.

Om eventueel vochtaantrek vanaf de ondergrond te voorkomen, plaatst u de houtpellets van de grond, hiervoor kunt u eventueel de meegeleverde houtpallet gebruiken.

Door de hoge druk in de pers wordt er zoveel warmte ontwikkeld, dat de cellulose (aanwezig in het hout) ervoor zorgt dat een pellet kan geproduceerd worden zonder bindmiddel. Omdat de pellets zijn geperst onder hoge druk, ligt de energiewaarde zeer hoog.

Wanneer houtpellets in een droge ruimte en vrij van de ondergrond zijn opgeslagen kunnen de houtpellets zonder probleem enkele jaren bewaard blijven zonder kwaliteitsverlies.

Wilt u houtpellets kopen en deze thuisbezorgd hebben of gewoon afhalen? Dan bent u bij Vitalko op het juiste adres!

Wij bieden u goedkope houtpellets aan voor iedere klant en bezorgen deze ook nog door geheel Nederland. Overweegt u houtpellets te bestellen op internet en bestelt u deze graag bij een partij waar u altijd terecht kunt voor vragen of advies, bestel dan bij Vitalko!

Wij doen er alles aan om onze producten bij u te leveren met de hoogste service en doen elke dag ons uiterste best om producten aan te bieden tegen de laagste prijs. Ook als het gaat om het beantwoorden van uw vragen of het geven van advies staan wij ons mannetje!

Neem gewoon eens contact op met ons team van experts.

Wat maakt Vitalko de beste leverancier voor u?

Levering door heel Nederland

Breed assortiment en ruime keuze

Uw eigen persoonlijk aanspreekpunt

7 dagen per week bereikbaar van 07:00 tot 21:00

Veilig & vertrouwd online bestellen

Iedere dag focus op onze laagste prijs

×

Vragen omtrent je bestelling, levering of producten? Neem contact met ons op

× Hulp nodig?